Ako vyrobiť vianočný darček

20.11.2019

Niekedy nájsť ten pravý darček môže byť, pre niekoho, až nadľudská úloha. Navyše, pri výbere darčeka by vôbec nemalo záležať na jeho cene. Je to skvelý spôsob, ako dať najavo svoje city a preukázať námahu pri vymýšľaní darčeka. Ak máte radi originálne darčeky, ktoré dotyčného chytí za srdce a urobia mu úprimnú radosť, ale dochádzajú vám nápady, čo takto darček vyrobiť vlastnoručne doma? Pozrite na pár tipov na darčeky, ktoré potešia každého. A nebojte, aj vy ich zvládnete vyrobiť.


1. Hrnček s vlastným nápisom


Všetko, čo potrebujete, sú fixky (napríklad vypaľovacie fixky značky Marabu) a porcelánové hrnčeky. Napíšte svoj odkaz, citát, akýkoľvek text, ktorý máte na mysli na hrnček a nechajte ho vypáliť v obyčajnej kuchynskej rúre na 160° C počas 30 minút. Hrnčeky potom nechajte aspoň na dve hodiny vychladnúť a máte hotovo!
Existujú tiež fixky, ktoré nemusíte napaľovať v rúre. Tie sú lacnejšie a ak niečo pokazíte, možno to jednoducho umyť. Farba následne schne dlhšiu dobu, okolo 48 hodín.



2. Ponožkové zvieratko


Poznáte situáciu, keď sa vám stratí ponožka do páru a už sa nikdy neobjaví? Teraz môžete zvyšnú ponožku kratívne využiť a vytvoriť z nej milé zvieratko.
Potrebujete farebnú ponožku, vatu, ihlu a niť, nožnice, korálky alebo gombíky a vlnu.
Chobotnička - stačí vám jedna ponožka, ktorej hlavičku vyplníte vatou, podviažete niťou, z koncov nastriháte chápadielka a nakoniec prišijete očká.



Snehuliak - bielu ponožku rozstrihnite na dve polovice, z ktorých jednu vyplníte vatou, uprostred zviažete tak, aby ste vytvorili dve guličky, a zviažete koniec. Druhú polovicu nasadíte na hlavičku a vytvoríte tým čiapočku. Nezabudnite na očká, nos a gombíky na bruško!


3. Fotorámik


Radi by ste zdieľali svoje obľúbené spomienky s blízkou osobou? Ak máte fotku, stále vám chýba rámček a práve ten si môžete vyrobiť! Budú vám stačiť nožnice a baliaci papier. Na to, ako poskladať origami fotorámik sa môžete pozrieť vo video návode:

Nápadom sa medze nekladú, internet je plný inšpirácie a my prajeme veľa šťastia s hľadaním a výrobou.

© 2019 Blog RUSSO. Blog pre vás pripravil tím RUSSO.SK
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky