Dokonalý darček - šperk pre dvoch

24.04.2019


      Perfektný darček pre priateľov, alebo zamilované

Existuje nič krajšie, ako keď sa dvaja blízkych ľudí podeliť sa o svoje hodnoty, skúsenosti a čas? Je niekto blízko k vám a chceli by ste, aby niečo originálne, ktoré trvá navždy a symbolizuje lásku alebo priateľstvo? Šperky pre dvoch, či priateľov alebo pár, je ideálny darček, ktorý zdôrazní jedinečnosť vášho vzťahu a trvať večne.

Ako si vybrať šperk pre dvoch?

Neviete, čo si predstaviť pod pojmom klenot pre pár? Toto sú šperky z rôznych materiálov, ako napr. chirurgická oceľ, striebro, titan alebo zlato - kvalita, trblietavé a krásne šperky, ktoré vydržia. Väčšinou v kategórii darčeky pre dvoch nájdete prívesky, ktoré môžu byť rozdelené na dve polovice, ktoré nosí každý jeden z vás. Následne, pri ich spojenie, tvorí opäť celok a symbolizujú vaše priateľstvo. Ak dávate prednosť jednoduchosti, môžete si vybrať kľúčenky s motívom, ktorý zachytáva vzťah medzi vámi. Obľúbené motívy sú označujúci najlepších priateľov - BFF alebo motívy "Jeho kráľovná (His Queen)'', ''Jej kráľ (Her King)''. Tou najmilší vecou sú však párové náhrdelníky s prsteňmi. Keď na retiazke je zavesený prsteň s vyrytým odkazom alebo iným vzorom. Tieto šperky síce pri spojení netvorí celok tak, ako spomínané prívesky, však ide o nevšedný darček, na ktorý len tak nezabudnete a za veľa rokov na neho budete stále spomínať s úsmevom na perách.

Z akého materiálu si vybrať šperk pre dvoch?

Závisí to od viacerých faktorov. Pravdepodobne prvý bude cena. Šperky vyrobené z chirurgickej ocele sú cenovo najdostupnejšie. To je tiež ideálnou voľbou z hľadiska odolnosti, ako chirurgická oceľ odoláva vonkajším vplyvom, má farebnú stálosť a nevyžaduje takúto starostlivosť, ako napríklad striebro alebo zlato. Ak však máte radšej lesklejšie a viac jemné šperk, napríklad šperky pre najlepších priateľov, to je vynikajúcou voľbou striebro. Striebro rýdzosti 925/1000 s puncom rýdzosti sa drží vysoko v rebríčku obľúbenosti a neustále sa jeho popularita zvyšuje. Šperky zo striebra sú jemnejšie, ale o to výnimočnejšie. U týchto šperkov je výhodou, že môžete nájsť veľa výrobcov, s ktorými možno konzultovať šperk na zákazku, zatiaľ čo u ocele je často nejasný jej pôvod. U striebra s puncom máte istotu rýdzosti a kvality.

Či už zvolíte akokoľvek, šperk pre jedného - náhrdelníky, náramky alebo šperky pre dvoch - klubové prstene, prívesky, zaručene vykúzlite obdarovanému úsmev na tvári a na moment, kedy otvorí krabičku so svojím darčekom, nikdy nezabudne.

Vaše Šperky RUSSO.sk

© 2019 Blog RUSSO. Blog pre vás pripravil tím RUSSO.SK
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky