ISOLA - Nová handmade kolekcia

15.07.2019

ISOLA je exotický názov pre sviežu letnú kolekciu ručne vyrábaných mušľových šperkov od firmy RUSSO. Najhorúcejšie kúsky novo uvedené kolekcia zmizli zo skladu takmer okamžite a tí, ktorí dlho váhali s výberom, mali nakoniec smolu a už na nich doslova nezostalo. Nebojte sa, okamžite sme sa pustili do práce. Chvíľu nám to síce trvalo, ručná výroba šperkov nie je žiadna sranda. Zato vám môžeme povedať, že ISOLA kolekcia je teraz skladom a s ňou aj nové kúsky, ktoré naozaj stoja za to!

V kolekcii ISOLA na vás čakajú náhrdelníky, náramky a retiazky na nohu. Náhrdelníky sú naozaj výstavné kúsky. ISOLA Choker s farebnými krištáľmi je náš obľúbený.

Náhrdelník s lastúrou v zlatej farbe si zase najviac obľúbili naši zákazníci a tí majú vždy najlepší vkus.

Medzi náramky sa nám skrýva ďalší BESTSELLER a tým je tento mušľový náramok, ktorý ako prvý zmizol zo skladu. Päť unikátnych mušlí - štyri biele a medzi nimi jedna vo farbe zlatej. Mušle sú jemne navlečené na textile striebornej farby. MUST HAVE.

Retiazka na nohu vám na letnej dovolenke chýbať nesmie. U tohto druhu šperku vsádzate na jednoduchosť - unikátne biele mušle na jednofarebnom textilu s upraviteľnou veľkosťou pre pohodlné nosenie. Šperky tejto kolekcie sa dajú krásne kombinovať s ako s outfity dennými tak i večernými. Slaná voda tiež nie je prekážkou. Nie je nič, čo by vám bránilo zažiariť na letné slnečné pláži.

Celá kolekcia je ručne vyrábaná. Prírodné mušle sú starostlivo vyberané tak, aby každý samotný šperk vyzeral a pôsobil čo najlepšie. Hlavnou výhodou je, že nikdy nenájdete dva totožné šperky. Všetky sú unikátnym kusom. Unikátnym letným doplnkom, ktorý ti nesmie chýbať. Sleduj naše sociálne siete, nech ti nič neunikne. Nech ti naša kolekcia znova neutečie!


© 2019 Blog RUSSO. Blog pre vás pripravil tím RUSSO.SK
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky