Kde všade sa nosí RESCUE

13.06.2019

Už veľa z vás hrdo a s radosťou nosí RUSSO Rescue náramok a my sme nesmierne radi, že sme mohli ozdobiť už toľko zápästí a predovšetkým podporiť vaše obľúbené organizácie - Bullterrier Rescue Slovakia a Sloboda zvierat. Balíčky sme odosielali do všetkých kútov Slovenska, dokonca pár náramkov si našlo svojich majiteľov aj v Českej republike. Vidíme, že sa nám darí rozširovať povedomie o veľkom probléme dnešnej doby, čo je naša priorita. Nevhodné zaobchádzanie so zvieratami je veľmi rozsiahlym a často prehliadaným problémom, ktorý sa nebojíme riešiť. Máme veľkú radosť, že vás táto tematika zaujíma a zapájate sa tak do nášho projektu.

RUSSO Rescue náramok je unisex elegantný čierny náramok, s ktorým môžete bez obáv vyraziť ako na pracovnú schôdzku, tak aj na výlet do prírody. Tento textilný náramok s univerzálnou veľkosťou je zdobený dvoma medailónky zo striebra rýdzosti 925 s celkovou hmotnosťou 4,75g. Menší strieborný medailónik má z jednej strany motív psie labky a z jeho druhej strany nesie hrdo naše logo. Na druhom, väčším, medailóne je zasadený drahý kameň Tigrie oko, ktorý je v hnedej farbe. Rescue náramok je šperk vhodný ako pre milovníkov psov, tak i pre všetkých ľudí s dobrou dušou, ktorí chcú finačne podporíť psie záchranné stanice alebo len nosiť tento vkusný doplnok.

Insipruj sa. Buď RUSSO.

Ako ty budeš nosiť ten svoj?

© 2019 Blog RUSSO. Blog pre vás pripravil tím RUSSO.SK
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky