Naspäť do školy

26.08.2019

Prázdniny sa neúprosným tempom chýli ku koncu. Rovnako ako minulý rok, čas prázdnin utiekol ako voda a my už zase riešime, ako vybaviť naše deti na nový školský rok. Ide vaša malá princezná do prvej triedy, alebo vaše už veľká slečna nastupuje do prvého ročníka na strednej? U oboch variantov nešliapnete vedľa, keď dievča vybavíte niečím, čím v škole okrem svojich vedomostí zažiari. Nemáme na mysli žiadne učebné pomôcky, ale jemný šperk, ktorý by v tomto čase mohol ako vhodný darček rozptýliť nervozitu, alebo obavy z nového školského prostredia. Strieborný šperk sa dá vnímať aj ako pamätná vec, ktorú si môže byť pripomínaný tento jedinečný moment.

Pre princezné smerujúce na prvý stupeň, by sme siahli po farebnejšími šperku, možno aj po šperku s rozprávkovým motívom. Napríklad náušničky s jednorožcom, no povedzte sami, šperk pre 6ti ročnú dievčinu ako stvorený. Kto predsa nemá rád jednorožca? Ak máte radšej niečo decentnejšieho, odporúčame momentálne veľmi obľúbené kocky. Strieborné náušnice v podobe kvetinky s rubínovým zirkónom ako kvet. Ak náhodou vaša dcérka nemá prepichnuté uši, nezúfajte, čo napríklad ružový náhrdelník v tvare motýľa? S ním sa rozhodne nestratí.

S výberom pre staršie dievča už musíte byť opatrnejší, nie je jednoduché sa trafiť do štýlu mladé slečny, rozhodne je lepšie sa s ňou poradiť. Ak, ale plánujete prekvapenie, nechajte si poradiť od nás, my predsa vieme, čo je dnes vo svete striebra trendy. Jeden z trendy doplnkov je rozhodne morská perla, a my ju máme najradšej v náušniciach. Čo hovoríte na tieto náušnice s perlou sladkovodnou? Myslíte na niečo luxusnejšieho a trblietavejšie? CUBIC ZIROCNIA kockové náušnice, sú prvý kúsok, ktorý nám príde na mysli. Pokiaľ chcete siahnuť po niečom inom, než sú náušnice, čo treba štýlový prsteň? Náš horúci tip? Rozhodne nastaviteľný prsteň srdce. Krásny. Trblietavý. S motívom srdca a to najlepšie, má nastaviteľnú veľkosť, takže sa nemusíte zaoberať veľkostí!

Dúfame, že sa vám článok páčil a naše tipy vám prišli vhod. Máte zaujímavú historku s predškolskými nákupy? Podeľte sa s nami v komentároch. Tešíme sa!

© 2019 Blog RUSSO. Blog pre vás pripravil tím RUSSO.SK
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky